Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge: Poraz ne znači katastrofu

D. P.
Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge: Poraz ne znači katastrofu

DOBOJ - Fudbaleri Sloge u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH poraženi su na gostovanju kod Posušja sa 2:3, a šef stručnog štaba Dobojlija Vlado Jagodić je naglasio da jedan poraz na znači katastrofu.

Sloga je na stadionu “Mokri Dolac” imala prednost pogotkom Luke Božičkovića u 17. minutu, a domaćin je pogocima Karla Kamenara u 61. i Leonarda Petrovića u 65. minutu stigao do preokreta. Najbolji strijelac Sloge Dejan Vidić izjednačio je u 70. minutu, a prednost Posušju pred revanš susret donio je Andro Babić, koji je pogodio u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

- Od samog starta se vidjelo da smo došli da se ne zalijećemo protiv ekipe koja je u tri proljećna duela ostvarila tri pobjede bez primljenog gola. Čekali smo šansu i dočekali. Ambijent je bio dobar, kao i teren, ali mi je žao što nismo bili bolji u polju pri vođstvu od 1:0. To je ključ. Dozvolili smo rivalu da napravi preokret u nastavku, a onda smo došli do izjednačenja. Da smo bar ostali neporaženi, ali to igrom nismo zaslužili – rekao je Jagodić.

Iskusni stručnjak je naglasio da njegova ekipa nije ispunila očekivanja na sredini terena.

- Protivnik je bio dominantniji. Međutim, ovo je samo prvo poluvrijeme. Istina, bilo bi bolje da smo izvukli pozitivan rezultat. Izgubili smo, ali poraz ne znači katastrofu i vjerujem da se ovaj minus može nadoknaditi u drugom susretu - istakao je Jagodić i dodao da je domaćin bio korektan i da će im u revanšu gostoprimstvo pokušati uzvratiti istom mjerom.

Ostali rezultati prvih susreta četvrtfinala Kupa BiH: Jedinstvo (Bihać) – Zrinjski (Mostar) 0:1 (Hrvanović 43), Široki Brijeg – Velež igra se 6. marta. Revanš susreti četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja na programu su 13. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana