Радановић није тренер Сутјеске

Д. Д.
Радановић није тренер Сутјеске

ФОЧА - Миљан Радановић више није тренер фудбалера Сутјеске. Млади стручњак је на клупи клуба из Фоче провео двије и по успјешне године у којим је остварио веома добре резултате.

Преузео је тим у тешком моменту, када се борио за опстанак, а у посљедње двије сезоне Сутјеска је постала стабилан прволигаш јер је успјела да дође до пете (у сезони 2021/22) и осме позиције у тек завршеној сезони у Првој лиги Републике Српске.

Радановић истиче да је задовољан оствареним у протеклом периоду и да је најбоље за све да дође до промјене.

- Изузетно сам поносан на урађено у комплетном периоду који сам провео на клупи Сутјеске. Преузео сам екипу у тешком моменту, али смо успјели да у ове двије године будемо стабилан прволигаш и да ниједног момента не стрепимо за опстанак. При томе смо успјели да афирмишемо доста младих играча, који су успјели да направе и трансфер. Једино чиме нисам у потпуности задовољан је ова полусезона, гдје резултати нису били на очекиваном нивоу. То је донекле и разумљиво јер сам давао већу шансу младима у прољећном дијелу. Дошло је очигледно мало и до засићења, како код мене, тако и код играча, тако да је ово најбоље за све. Потребан ми је одмор, мало да кренем од почетка, тако да ћу, вјерујем, остати у клубу и да ћу радити са млађим категоријама - истакао је Радановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана