Radanović nije trener Sutjeske

D. D.
Radanović nije trener Sutjeske

FOČA - Miljan Radanović više nije trener fudbalera Sutjeske. Mladi stručnjak je na klupi kluba iz Foče proveo dvije i po uspješne godine u kojim je ostvario veoma dobre rezultate.

Preuzeo je tim u teškom momentu, kada se borio za opstanak, a u posljednje dvije sezone Sutjeska je postala stabilan prvoligaš jer je uspjela da dođe do pete (u sezoni 2021/22) i osme pozicije u tek završenoj sezoni u Prvoj ligi Republike Srpske.

Radanović ističe da je zadovoljan ostvarenim u proteklom periodu i da je najbolje za sve da dođe do promjene.

- Izuzetno sam ponosan na urađeno u kompletnom periodu koji sam proveo na klupi Sutjeske. Preuzeo sam ekipu u teškom momentu, ali smo uspjeli da u ove dvije godine budemo stabilan prvoligaš i da nijednog momenta ne strepimo za opstanak. Pri tome smo uspjeli da afirmišemo dosta mladih igrača, koji su uspjeli da naprave i transfer. Jedino čime nisam u potpunosti zadovoljan je ova polusezona, gdje rezultati nisu bili na očekivanom nivou. To je donekle i razumljivo jer sam davao veću šansu mladima u proljećnom dijelu. Došlo je očigledno malo i do zasićenja, kako kod mene, tako i kod igrača, tako da je ovo najbolje za sve. Potreban mi je odmor, malo da krenem od početka, tako da ću, vjerujem, ostati u klubu i da ću raditi sa mlađim kategorijama - istakao je Radanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana