Познато који играчи неће остати на добојским "Лукама": Слога кренула да ствара тим

Д. Д.
Foto: Р. Шешлак

ДОБОЈ - Руководство Фудбалског клуба Слога из Добоја заједно са стручним штабом одмах је кренуло са прављењем играчког кадра за наредну сезону.

Први конкретан потез управа је повукла само два дана након славља над Бањалучанима и продужила сарадњу са тренером Владом Јагодићем који је екипу преузео од Зорана Ћургуза 22. марта ове године и довео до опстанка у лиги. Након тога услиједила је и анализа као и први конкретни потези.

- Након анализе одлучили смо да нову средину могу да потраже голман Бакир Брајловић, те играчи Давид Чолић, Данијел Ковачевић, Милан Лалић, Демир Пецо, Тони Ливанчић, а Немањи Михајловићу је истекао уговор и он је пронашао нови ангажман. Свима им желимо срећу. Одлучили смо да шансу дамо нашим младим играчима, тако да ће на старту припрема да буду јуниори коју су већ радили са нама, а то су голман Ајдин Жилић, Алдин Омић и Тарик Јашаревић, као и лијеви бек Садин Ханџић, као и два талентована кадета Огњен Шешлак и Миња Татић - истакао је тренер Владо Јагодић.

Управа клуба ће наредних дана обавити разговоре са играчима из садашњег играчког кадра око наставка сарадње, а након тога ће обавити преговоре и са потенцијалним појачањима. Више информација око играчког кадра за наредну сезону биће познато у понедјељак када је заказана прес конференција, а на којој ће бити градоначелник Добоја Борис Јеринић, шеф стручног штаба Владо Јагодић, те руководство Слоге.

Ново окупљање заказано је за 19. јун када ће бити обављена прозивка док ће припреме бити обављене на Златибору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана