Poznato koji igrači neće ostati na dobojskim "Lukama": Sloga krenula da stvara tim

D. D.
Foto: R. Šešlak

DOBOJ - Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sloga iz Doboja zajedno sa stručnim štabom odmah je krenulo sa pravljenjem igračkog kadra za narednu sezonu.

Prvi konkretan potez uprava je povukla samo dva dana nakon slavlja nad Banjalučanima i produžila saradnju sa trenerom Vladom Jagodićem koji je ekipu preuzeo od Zorana Ćurguza 22. marta ove godine i doveo do opstanka u ligi. Nakon toga uslijedila je i analiza kao i prvi konkretni potezi.

- Nakon analize odlučili smo da novu sredinu mogu da potraže golman Bakir Brajlović, te igrači David Čolić, Danijel Kovačević, Milan Lalić, Demir Peco, Toni Livančić, a Nemanji Mihajloviću je istekao ugovor i on je pronašao novi angažman. Svima im želimo sreću. Odlučili smo da šansu damo našim mladim igračima, tako da će na startu priprema da budu juniori koju su već radili sa nama, a to su golman Ajdin Žilić, Aldin Omić i Tarik Jašarević, kao i lijevi bek Sadin Handžić, kao i dva talentovana kadeta Ognjen Šešlak i Minja Tatić - istakao je trener Vlado Jagodić.

Uprava kluba će narednih dana obaviti razgovore sa igračima iz sadašnjeg igračkog kadra oko nastavka saradnje, a nakon toga će obaviti pregovore i sa potencijalnim pojačanjima. Više informacija oko igračkog kadra za narednu sezonu biće poznato u ponedjeljak kada je zakazana pres konferencija, a na kojoj će biti gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, šef stručnog štaba Vlado Jagodić, te rukovodstvo Sloge.

Novo okupljanje zakazano je za 19. jun kada će biti obavljena prozivka dok će pripreme biti obavljene na Zlatiboru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana