Нови Mozzart дресови за три клуба из Крајине

Mozzart
Нови Mozzart дресови за три клуба из Крајине

Регионални лидер у приређивању игара на срећу наставља да шири радост међу спортским колективима широм наше земље.

 Кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе” до сада су обрадовали бројне клубове, а овог пута опрема је стигла клубовима из Козарске Дубице, Приједора и Градишке. 

​У новим дресовима до нових побједа ће кошаркаши КК Уна из Козарске Дубице. 

 

Компанија Mozzart нам је ове сезоне донирала двије гарнитуре дресова, што је од великог значаја за наш клуб, свака помоћ нам је добродошла. Желим да се испред клуба захвалим компанији Mozzart која нас подржава и не само нас, него и друге спортске колективе” поручује Драган Пекић, тренер КК Уна, Козарска Дубица. 

 

 

​Клуб са Уне прошле године је прославио пола вијека постојања. Тренутно имају 80 чланова у селекцијама сениори, кадети, пионири, млађи пионири и минибаскет. Највећи успјех им је титула првака Друге лиге 1997. и такмичење у Првој Лиги Републике Српске у сезони 1997/98. У дугој традицији клуб је изњедрио броја позната имена домаће и европске кошарке. У наредном периоду желе да стабилизују клуб, наставе рад са омладинским категоријама, а већ наредне сезоне да нападну сам врх табеле у новим Mozzart дресовима. 

 

 

До нових успјеха у новој опреми ће и фудбалери ФК Љубија из околине Приједора. 

 

”Веома смо захвални компанији Mozzart на овој вриједној донацији. Надамо се да ће нам нови дресови донијети нове побједе у наредном период

у- поручује Горан Праштало, предсједник ФК Љубија, Приједор. 

 

​Традиција клуба датира од 1996. године, а тренутно имају 50 сениора и пионира. Такмиче се у Четвртој лиги Српске, а највећи успјех остварили су у сезони 2001/02 кроз разигравање за улазак у Другу лигу.

 

Из овог клуба потекли су играчи који су потом заиграли за ФК Рудар, а у наредном периоду желе да и њихови пионири наставе успјешну традицију клуба. 

 

​Новим побједама, уз подршку из Mozzartа, надају се и у Омладинском фудбалском клубу Омладинац из Брестовчине код Градишке. 

 

“Донација из Mozzartа нам много значи и позитивно утиче на играче и нас као чланове управе. Хвала им на овој подршци -  поручује Љубиша Малешевић, предсједник клуба.

 

Омладинац ће идуће године прославити 50. рођендан у новој Mozzart опреми. Тренутно имају 25 сениора који се такмиче у Подручној лиги Градишка- Лакташи- Србац-Прњавор. Познати су и по томе што су до сада изњедрили бројна позната имена која су фудбалске каријере наставила у Козари из Градишке и клубовима у Србији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана