Кулашин: Признање додати мотив

М.З.
Кулашин: Признање додати мотив

БАЊАЛУКА - Одавно је скренуо пажњу на себе, а за своје игре на терену добио је и ласкаво призање.

Енвер Кулашин проглашен је за најбољег младог фудбалера Републике Српске, а награда „Срђан Качар" уручена му је на манифестацији Дан фудбала.

„За мене је велика част што сам проглашен за најбољег младог фудбалера Републике Српске. Ово је круна мојих досадашњих игара, али и велика обавеза да наставим са још бољим радом. Желим да се захвалим стручном жирију који је препознао све оно што сам урадио на терену, али и својим саиграчима, тренерима и свима у ФК Борац, те мојој породици. Надам се да ћу у будућем периоду оправдати ово признање." рекао је Кулашин.

У ФК Борац стигао је јуна, 2021.године, а није му требало пуно времена да се избори за своје мјесто међу првотимцима.

Енвер је дао и свој пун допринос јуниорској селекцији која је прошле сезоне освојила премијерлигашку титулу, а ове је неизоставан шраф у тиму Винка Мариновића.

„Наш циљ у овој сезони је јасан, а то је нови пласман на европску сцену. Не одричемо се ни борбе за титулу и све док постоји и најмања шанса борићемо се за трофеј. На нама је да напорно радимо, да сваку утакмицу гледамо као да је финале, и вјерујем да успјех неће изостати." , поручује Кулашин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана