Kulašin: Priznanje dodati motiv

M.Z.
Kulašin: Priznanje dodati motiv

BANjALUKA - Odavno je skrenuo pažnju na sebe, a za svoje igre na terenu dobio je i laskavo prizanje.

Enver Kulašin proglašen je za najboljeg mladog fudbalera Republike Srpske, a nagrada „Srđan Kačar" uručena mu je na manifestaciji Dan fudbala.

„Za mene je velika čast što sam proglašen za najboljeg mladog fudbalera Republike Srpske. Ovo je kruna mojih dosadašnjih igara, ali i velika obaveza da nastavim sa još boljim radom. Želim da se zahvalim stručnom žiriju koji je prepoznao sve ono što sam uradio na terenu, ali i svojim saigračima, trenerima i svima u FK Borac, te mojoj porodici. Nadam se da ću u budućem periodu opravdati ovo priznanje." rekao je Kulašin.

U FK Borac stigao je juna, 2021.godine, a nije mu trebalo puno vremena da se izbori za svoje mjesto među prvotimcima.

Enver je dao i svoj pun doprinos juniorskoj selekciji koja je prošle sezone osvojila premijerligašku titulu, a ove je neizostavan šraf u timu Vinka Marinovića.

„Naš cilj u ovoj sezoni je jasan, a to je novi plasman na evropsku scenu. Ne odričemo se ni borbe za titulu i sve dok postoji i najmanja šansa borićemo se za trofej. Na nama je da naporno radimo, da svaku utakmicu gledamo kao da je finale, i vjerujem da uspjeh neće izostati." , poručuje Kulašin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana