Јагодића брину поновљене грешке

Дарко Драгичевић
Foto: Г.С.

ДОБОЈ – Тренер Слоге Владо Јагодић забринут је због грешака које се понављају у игри тима.

Добојска екипа је везала четири пораза у свим такмичењима, али то није за бригу јер су играли против веома јаких екипа. 

Испадање од Зрињског у купу БиХ није сигурно трагедија , а екипа је и даље на одличној позицији у Премијер лиги.

Ипак Јагодић истиче да му се не свиђају неке ствари у игри његовог тима које је упорно покушавао да исправи. Слога ће утакмицом против Вележа да  заврши веома густ распоред такмичења. 

- Утакмицом против Вележа завршавамо веома напоран дио сезоне у којој смо имали и тежак распоред. Играли смо на три фронта и било је веома тешко одморити екипу и распоредити снагу за сва такмичења. Не брине мене тренутни положај на табели, то је изузетно успјешно. Није срамота испасти од Зрињског у полуфиналу Купа БиХ, имамо Куп Републике Српске што је наш циљ да га освојимо. Ово што нам се догађа у посљедње вријеме, да понављамо одређене грешке брине мене као тренера. А највише ме брине неефикасност у посљедње вријеме. Без тога се не може размишљати ни о неријешеном резултату – рекао је Владо Јагодић.

Додатно проблем свакако ће да буде чињеница даа Вележ игра веома квалитетно и да се бори за изалазак у европска такмичења. Екипа су која тешко  прима голове на домаћем терену.

- Веома тежак терен за вађење. Још ми је урезана утакмица коју смо тамо изгубили 4:2. Те грешке које смо тамо правили понављају нам се и сада. Не смијемо дозволити себи да примамо голове из прекида, али се догодило. Нисам ја очекивао да ћемо против Зрињског направити пет стопостотних шанси, али из двије-три ако се постигне погодак утакмица се може одвести у неизвјесност - додао је тренер Слоге

Добојски клуб жели да на овом мечу прекине серију неуспјеха. Јасно је да је екипа уморна након сицрпљујућег ритма.

- Жељели смо да играмо у три такмичења, да знамо на шта можемо рачунати од љета и сад плаћамо данак томе. То није смак свијета. Што је најгоре, оно што смо имали уиграно нам се пореметило због разноразних изостанака. Екипа је тотално потрошена и једва чекамо седмицу за нормалан рад” – истакао је Јагодић.

За утакмицу против Вележа ровити су Младен Веселиновић и Зоран Караћ чији је наступ неизвестан док нема одраније повријеђеног Деајан Видића за којег је сезона завршена.

Распоред мечева 28. кола: 

Уторак: 
Игман – ГОШК (16 часова), 
Вележ – Слога (18 часова), 
Жељезничар – Широки Бријег (20.30), 

Сриједа: 
Звијезда 09 – Тузла сити (16), 
Борац – Посушје (18), 
Зрињски – Сарајево (20.30 часова)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана