Иван Ћурковић о посртању београдског клуба: Проблем Партизана је самопоуздање

Г.С.
Иван Ћурковић о посртању београдског клуба: Проблем Партизана је самопоуздање

БАЊАЛУКА - Легендарни Иван Ћурковић истиче да вјерује да ће Партизан ипак успјети да избори мјесто које води у плеј-оф Лиге шампиона упркос лошим партијама.

Београдски клуб је у великој кризи, а дугогодишњи члан управе истиче да се проблеми морају ријешити.

- Вјерујем управи да ће се вратити. У фудбалу је тако и велики клубови губе. Не може се само ићи узлазном линијом. Фудбал је компликована игра, 11 играча, највећи терен, постоји доста елемената који утичу и наравно то је психа и самопоуздање.

Проблем Партизана није квалитет него самопоуздање. Млади играчи се понекад изгубе и долази до резултата који разочарају навијаче. Није лако кад се изгуби од претпосљедњег и посљедњег. Ни мени то није лако гледати.

Али то се дешава и ја сам оптимиста и вјерујем да ће изаћи из тога. Оно што треба да вам буде јасно јесте то да су тренери Столица и Петрић сами отишли, а тад клуб не може ништа. Тренери праве тим и то је најтежа улога јер морају да виде све а надам се да ће Дуљај продрмати екипу - рекао је Ћурковић, који је пружио подршку новом предсједнику Фудбалског савеза Драгану Џајићу, као и селектору Драгану Стојковићу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана