Ivan Ćurković o posrtanju beogradskog kluba: Problem Partizana je samopouzdanje

G.S.
Ivan Ćurković o posrtanju beogradskog kluba: Problem Partizana je samopouzdanje

BANjALUKA - Legendarni Ivan Ćurković ističe da vjeruje da će Partizan ipak uspjeti da izbori mjesto koje vodi u plej-of Lige šampiona uprkos lošim partijama.

Beogradski klub je u velikoj krizi, a dugogodišnji član uprave ističe da se problemi moraju riješiti.

- Vjerujem upravi da će se vratiti. U fudbalu je tako i veliki klubovi gube. Ne može se samo ići uzlaznom linijom. Fudbal je komplikovana igra, 11 igrača, najveći teren, postoji dosta elemenata koji utiču i naravno to je psiha i samopouzdanje.

Problem Partizana nije kvalitet nego samopouzdanje. Mladi igrači se ponekad izgube i dolazi do rezultata koji razočaraju navijače. Nije lako kad se izgubi od pretposljednjeg i posljednjeg. Ni meni to nije lako gledati.

Ali to se dešava i ja sam optimista i vjerujem da će izaći iz toga. Ono što treba da vam bude jasno jeste to da su treneri Stolica i Petrić sami otišli, a tad klub ne može ništa. Treneri prave tim i to je najteža uloga jer moraju da vide sve a nadam se da će Duljaj prodrmati ekipu - rekao je Ćurković, koji je pružio podršku novom predsjedniku Fudbalskog saveza Draganu Džajiću, kao i selektoru Draganu Stojkoviću.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana