Гледајте финале Лиге шампиона ексклузивно на Арена Премиум 1

Supernova
Гледајте финале Лиге шампиона ексклузивно на Арена Премиум 1

Узбудљиво финале Лиге шампиона је пред нама! Фудбалски свијет биће свједок епског дуела између Манчестер Ситија и Интера, двије екипе које су највише показале у овогодишњем издању Лиге шампиона.

Манчестер Сити, предвођен тренером Пепом Гвардиолом и норвешком „деветком" Ерлингом Халандом, стигао је до финала у сезони у којој су освојили Премијер лигу и ФА куп.

Ова екипа показала је изузетну технику, брзину и тактичку дисциплину током цијеле сезоне, а сада ће покушати да крунишу свој успјех освајањем најпрестижнијег европског клупског такмичења.

Са друге стране, Интер, један од најтрофејнијих италијанских клубова, враћа се на велику сцену европског фудбала и имаће прилику да освоји четврту титулу клупског првака Европе.

Иако Манчестер Сити важи за фаворита у великом финалу, очекује нас спектакл на Олимпијском стадиону Ататурк у Истанбулу.

Меч можете пратити 10. јуна од 21 час на Арена Премиум 1 који се налази у програмској шеми Супернова дигиталне телевизије.

У случају да вам Арена Премиум канали нису видљиви потребно је да прескенирате ваше ТВ или СТБ уређаје.

Уколико вам је потребна помоћ приликом скенирања канала, позовите бесплатан број Супернова техничке подршке, 0800 30 630, тастер 3.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана