Gledajte finale Lige šampiona ekskluzivno na Arena Premium 1

Supernova
Gledajte finale Lige šampiona ekskluzivno na Arena Premium 1

Uzbudljivo finale Lige šampiona je pred nama! Fudbalski svijet biće svjedok epskog duela između Mančester Sitija i Intera, dvije ekipe koje su najviše pokazale u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Mančester Siti, predvođen trenerom Pepom Gvardiolom i norveškom „devetkom" Erlingom Halandom, stigao je do finala u sezoni u kojoj su osvojili Premijer ligu i FA kup.

Ova ekipa pokazala je izuzetnu tehniku, brzinu i taktičku disciplinu tokom cijele sezone, a sada će pokušati da krunišu svoj uspjeh osvajanjem najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Sa druge strane, Inter, jedan od najtrofejnijih italijanskih klubova, vraća se na veliku scenu evropskog fudbala i imaće priliku da osvoji četvrtu titulu klupskog prvaka Evrope.

Iako Mančester Siti važi za favorita u velikom finalu, očekuje nas spektakl na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

Meč možete pratiti 10. juna od 21 čas na Arena Premium 1 koji se nalazi u programskoj šemi Supernova digitalne televizije.

U slučaju da vam Arena Premium kanali nisu vidljivi potrebno je da preskenirate vaše TV ili STB uređaje.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom skeniranja kanala, pozovite besplatan broj Supernova tehničke podrške, 0800 30 630, taster 3.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana