ФК Слога добија хибридни терен и рефлекторе

Срна
ФК Слога добија хибридни терен и рефлекторе

ДОБОЈ -На Градском фудбалском стадион "Луке" у Добоју идуће седмице почиње изградња хибридног терена процијењене вриједности око 2.000.000 КМ, најавио је градоначелник Добоја Борис Јеринић.

Јеринић је навео да је ријеч о пројекту који је Градска управа потписала са Фудбалским савезом БиХ, додајући да је паралелно у поступку набавка и постављање рефлектора како би добојски Фудбалски клуб  "Слога" могао задржати лиценцу да утакмице Премијер лиге БиХ игра на "Лукама".

"Много је посла још пред нама", изјавио је Јеринић на конференцији за новинаре организованој са управом ФК "Слога".

Он је рекао да овај клуб има амбиције да наступа на европским такмичењима и да се зато ради на оснаживању инфраструктуре, али и јачању млађих селекција.

Предсједник ФК "Слога" Мирослав Кршић на данашњој конференцији потписао је уговор о продужењу сарадње са шефом стручног штаба Владом Јагодићем и ради постизања бољих резултата за наредну сезону најавио низ активности како би се унаприједила инфраструктура и играчки кадар.

Јагодић је рекао да се играчи окупљају 19. јула и да ће до тада бити познато ко ће и даље носити дрес овог клуба, те изборити наступ у првом тиму с обзиром на то да се опраштају од шест играча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана