FK Sloga dobija hibridni teren i reflektore

Srna
FK Sloga dobija hibridni teren i reflektore

DOBOJ -Na Gradskom fudbalskom stadion "Luke" u Doboju iduće sedmice počinje izgradnja hibridnog terena procijenjene vrijednosti oko 2.000.000 KM, najavio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Jerinić je naveo da je riječ o projektu koji je Gradska uprava potpisala sa Fudbalskim savezom BiH, dodajući da je paralelno u postupku nabavka i postavljanje reflektora kako bi dobojski Fudbalski klub  "Sloga" mogao zadržati licencu da utakmice Premijer lige BiH igra na "Lukama".

"Mnogo je posla još pred nama", izjavio je Jerinić na konferenciji za novinare organizovanoj sa upravom FK "Sloga".

On je rekao da ovaj klub ima ambicije da nastupa na evropskim takmičenjima i da se zato radi na osnaživanju infrastrukture, ali i jačanju mlađih selekcija.

Predsjednik FK "Sloga" Miroslav Kršić na današnjoj konferenciji potpisao je ugovor o produženju saradnje sa šefom stručnog štaba Vladom Jagodićem i radi postizanja boljih rezultata za narednu sezonu najavio niz aktivnosti kako bi se unaprijedila infrastruktura i igrački kadar.

Jagodić je rekao da se igrači okupljaju 19. jula i da će do tada biti poznato ko će i dalje nositi dres ovog kluba, te izboriti nastup u prvom timu s obzirom na to da se opraštaju od šest igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana