Борац представио прво појачање

Д.Д.
Борац представио прво појачање

БАЊАЛУКА –Фудбалски клуб Борац и званично је потврдио долазак Немање Михајловића из добојске Слоге.

Овај фудбалер је некада био велика нада Партизана који га је продао у Херенвен за 1,7 милиона евра а сад ће своју шансу за ново доказивање да тражи Бањалуци.

– Управа клуба жели добродошлицу Немањи Михајловићу, те се радујемо његовом придруживању нашем клубу. Вјерујемо да ће бити значајно појачање у играчком саставу нашег клуба, те дати озбиљан допринос остваривању наших амбиција. Са новим вијестима о новим члановима нашег клуба огласићемо се у уторак –наводи се у саопштењу Бањалучана.

Михајловић је био у млађим категоријама Рада , затим је играо за Партизан, наставио у Херенвену. Окушао се и у Турској гдје је носио дресове Болуспорту и Баликеширспору, да би се прошле јесени вратио у српски фудбал, суботички Спартак.

-Драго ми је што сам стигао у бањалучки Борац. Чуо сам само ријечи хвале,и за клуб, и за град, тако да вјерујем да ћу се врло брзо уклопити. Договорили смо се за "пет минута" и амбиције су нам се поклопиле. Знам да Борац сваке сезоне јуриша на трофеје, тако да желим да помогнем у остваривању свих циљева. Мотивисан сам и жељан да покажем сав свој квалитет.", рекао је Михајловић

Минуле сезоне упознао се са квалитетом Премијер лиге БиХ.

-"Све екипе су изједначене. Видјели смо да се до самог краја сезоне водила борба за излазак у Европу, али и опстанак. Увјерен сам да ће тако бити и наредне сезоне. Приоритет је да се добро припремимо, да нас здравље служи, а онда ћемо ићи корак по корак.- каже Михајловић.

Доласком Немање Михајловића екипа добија додатну оштрину у офанзивном дијелу игре.

"Веома сам задовољан што смо успјели да се договоримо са Немањом и очекујем да у покаже све што зна. Желим да му пожелим добродошлицу у Бањалуку и ФК Борац, и да заједничким снагама остваримо све циљеве за наредну сезону. Ово је само почетак. Ускоро нам стиже још неколико нових играча и све иде ка ономе што смо најавили, а то је да ће Борац бити веома јак у надолазећој сезони.", каже Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана