Borac predstavio prvo pojačanje

D.D.
Borac predstavio prvo pojačanje

BANjALUKA –Fudbalski klub Borac i zvanično je potvrdio dolazak Nemanje Mihajlovića iz dobojske Sloge.

Ovaj fudbaler je nekada bio velika nada Partizana koji ga je prodao u Herenven za 1,7 miliona evra a sad će svoju šansu za novo dokazivanje da traži Banjaluci.

– Uprava kluba želi dobrodošlicu Nemanji Mihajloviću, te se radujemo njegovom pridruživanju našem klubu. Vjerujemo da će biti značajno pojačanje u igračkom sastavu našeg kluba, te dati ozbiljan doprinos ostvarivanju naših ambicija. Sa novim vijestima o novim članovima našeg kluba oglasićemo se u utorak –navodi se u saopštenju Banjalučana.

Mihajlović je bio u mlađim kategorijama Rada , zatim je igrao za Partizan, nastavio u Herenvenu. Okušao se i u Turskoj gdje je nosio dresove Bolusportu i Balikeširsporu, da bi se prošle jeseni vratio u srpski fudbal, subotički Spartak.

-Drago mi je što sam stigao u banjalučki Borac. Čuo sam samo riječi hvale,i za klub, i za grad, tako da vjerujem da ću se vrlo brzo uklopiti. Dogovorili smo se za "pet minuta" i ambicije su nam se poklopile. Znam da Borac svake sezone juriša na trofeje, tako da želim da pomognem u ostvarivanju svih ciljeva. Motivisan sam i željan da pokažem sav svoj kvalitet.", rekao je Mihajlović

Minule sezone upoznao se sa kvalitetom Premijer lige BiH.

-"Sve ekipe su izjednačene. Vidjeli smo da se do samog kraja sezone vodila borba za izlazak u Evropu, ali i opstanak. Uvjeren sam da će tako biti i naredne sezone. Prioritet je da se dobro pripremimo, da nas zdravlje služi, a onda ćemo ići korak po korak.- kaže Mihajlović.

Dolaskom Nemanje Mihajlovića ekipa dobija dodatnu oštrinu u ofanzivnom dijelu igre.

"Veoma sam zadovoljan što smo uspjeli da se dogovorimo sa Nemanjom i očekujem da u pokaže sve što zna. Želim da mu poželim dobrodošlicu u Banjaluku i FK Borac, i da zajedničkim snagama ostvarimo sve ciljeve za narednu sezonu. Ovo je samo početak. Uskoro nam stiže još nekoliko novih igrača i sve ide ka onome što smo najavili, a to je da će Borac biti veoma jak u nadolazećoj sezoni.", kaže Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana