Бањалука подржала Зељковића

Дарко Драгичевић
Бањалука подржала Зељковића

Скупштина Подручног Фудбалског савеза Бањалука предложила је Вицу Зељковића за нове предсједничке мандате у фудбалским савезима Републике Српске и Босне и Херцеговине.

Изборна сједница Скупштине овог подручја, на којој је Дарко Љубојевић добио нови четверогодишњи мандат на позицији председника ПФС Бањалука одржана је у трофејној сали Градског стадиона у Бањалуци.

-Честитам Дарку Љубојевићу на повјерењу које је добио на изборној Скупштини да у наредне четири године буде на челу ПФС Бањалука, те му желим срећу у раду. Ова регија има велики потенцијал када је у питању развој фудбала и спортске инфраструктуре, као и велики број спортских радника који су способни да искористе ресурсе и потенцијале, а ФСРС ће наставити да пружа подршку свим квалитетним пројектима. Захвалио бих се делегатима са подручја ПФС Бањалука који су ми пружили подршку за нови мандат на челу Фудбалског савеза Републике Српске и БиХ – рекао је Вицо Зељковић, предсједник ФСРС.

Некадашњи првотимац Борца, Црвене звезде, Лакташа, Залаегершега, Kадиза... добио је једногласно повјерење делегата Скупштине ПФС Бањалука, а поред Дарка Љубојевића у Извршном одбору ПФС Бањалука биће још: Драган Предић, први потпредсједник, Дарко Малешевић, други потпредсједник, те чланови: Љубиша Босанчић, Дарко Манојловић, Бранко Понорац, Ненад Kалаш и Владимир Ђурђевић.

-Хвала делегатима Скупштине на указаном повјерењу и подршци која ми значи да наставимо у истом правцу, односно да истрајемо на путу прогреса и подизања фудбала у Бањалуци на још виши ниво. Ово је, свакако, за мене вриједно признање, али уједно и обавеза, мотив у наредном периоду. Вјерујем да ћу са најближим сарадницима успјети да остварим све оно што планирамо, како би Бањалука израсла у водеће подручје и показала све своје фудбалске капацитете на најбољи могући начин – рекао је Дарко Љубојевић, реизабрани предсједник ПФС Бањалука.

Скупштина ПФС Бањалука је за кандидате за Извршни одбор Фудбалског савеза Републике Српске предложила четири имена и то: Младена Јовићевића, Бранка Kовачевића, Драгана Предића и Владимира Ђурђевића.

Предложени су и чланови за Скупштину ФСРС у име ПФС Бањалука: Бранко Kовачевић, Драган Савић, Дарко Малешевић, Драган Предић, Бранко Понорац, Стојан Малбашић, Златко Давидовић, Александар Мићић, те замјенски делегати: Дарко Манојловић, Павле Муждека, Владимир Ђурђевић и Горан Балабан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана