Топ пет градова у Европи који нуде најбољи ноћни провод

GS
Foto: Instagram

Европа обилује градовима који су познати по својој богатој и узбудљивој ноћној сцени. Ови градови нуде незаборавно искуство за љубитеље ноћног провода.

1.Берлин

На првом мјесту налази се Берлин, њемачка престоница, позната по својој разноврсној музичкој сцени, од електронске музике до алтернативног рока. Клубови попут Бергаина и Ватергата привлаче посјетиоце из цијелог свијета.


2.Ибица

Друго мјесто заузима Ибица, острво у Шпанији које је синоним за незабораван провод. Са својим свјетски познатим клубовима попут Пача и Амнесиа, Ибица је дестинација за љубитеље електронске музике.


3.Амстердам

Трећи град на листи је Амстердам, познат по својим опуштеним каналима и шармантним кафићима, али такође и по динамичној ноћној сцени. Црвена четврт и клубови попут Парадисо и Мелквег чине Амстердам одличним мјестом за ноћни излазак.

4.Београд

Четврто мjесто заузима Београд, престоница Србије, која се поноси разноврсном понудом клубова и сплавова на обали ријеке Саве. Београдска ноћна сцена позната је по различитим музичким жанровима, од турбо фолка до електронске музике.

5.Барселона

На крају, Барселона, шпански град познат по својој архитектури, такође је домаћин живописном ноћном животу. Кварт Ел Борн и клубови попут Разматаз чине Барселону популарном дестинацијом за ноћне изласке.

Ови градови, сваки на свој начин, нуде интензиван ноћни провод који ће задовољити укусе сваког љубитеља забаве, преноси Глас Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана