Top pet gradova u Evropi koji nude najbolji noćni provod

GS
Foto: Instagram

Evropa obiluje gradovima koji su poznati po svojoj bogatoj i uzbudljivoj noćnoj sceni. Ovi gradovi nude nezaboravno iskustvo za ljubitelje noćnog provoda.

1.Berlin

Na prvom mjestu nalazi se Berlin, njemačka prestonica, poznata po svojoj raznovrsnoj muzičkoj sceni, od elektronske muzike do alternativnog roka. Klubovi poput Bergaina i Vatergata privlače posjetioce iz cijelog svijeta.


2.Ibica

Drugo mjesto zauzima Ibica, ostrvo u Španiji koje je sinonim za nezaboravan provod. Sa svojim svjetski poznatim klubovima poput Pača i Amnesia, Ibica je destinacija za ljubitelje elektronske muzike.


3.Amsterdam

Treći grad na listi je Amsterdam, poznat po svojim opuštenim kanalima i šarmantnim kafićima, ali takođe i po dinamičnoj noćnoj sceni. Crvena četvrt i klubovi poput Paradiso i Melkveg čine Amsterdam odličnim mjestom za noćni izlazak.

4.Beograd

Četvrto mjesto zauzima Beograd, prestonica Srbije, koja se ponosi raznovrsnom ponudom klubova i splavova na obali rijeke Save. Beogradska noćna scena poznata je po različitim muzičkim žanrovima, od turbo folka do elektronske muzike.

5.Barselona

Na kraju, Barselona, španski grad poznat po svojoj arhitekturi, takođe je domaćin živopisnom noćnom životu. Kvart El Born i klubovi poput Razmataz čine Barselonu popularnom destinacijom za noćne izlaske.

Ovi gradovi, svaki na svoj način, nude intenzivan noćni provod koji će zadovoljiti ukuse svakog ljubitelja zabave, prenosi Glas Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana