Станивуковић: Прећутаћу, а имам свашта да кажем...

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА - Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука, реаговао је данас на прозивке страначког колеге Игора Црнатка рекавши да ће "прећутати многе ствари а има свашта да каже“.

Иако је ових дана трајало препуцавање између Станивуковића и Црнатка, градоначелник Бањалуке сада мало спушта лопту па је чак рекао да ће се извинити за неке раније изјаве, уколико су оне неког увриједиле.

„Мој једини коментар може бити, као што народ каже, огријешио се од мене, прије свега као човјек од човјека а онда и са потпуном погрешном процјеном и тумачењем оног што ја јесам. За мене је породица и породични односи суштина свега и никада не би ставио политику испред тога“, рекао је данас Станивуковић на питање АТВ-а да прокоментарише Црнаткове оптужбе.

Он је рекао да ће своју снагу измјерити у снази да прећути многе ствари а има свашта да кажем, „да се издигне изнад тога и да не пристане на ту врсту политичке размјене мишљења са њим“.

„Ја се не плашим да размјењујем мишљења са свима, али разумите да са њим нећу“, рекао је Станивуковић.

Говорећи о ранијој изјави у којој је рекао да појединци „кокодачу док он ради ћутке“, Станивуковић је појаснио да је мислио на упразно причање мимо ван органа странке, пише АТВ.

„То се није односило лично и персонално на било кога, поготово не на њега (Црнатка). Ја исказујем велико поштовање према ономе што он јесте и како га познајем. Било какво говорење мимо органа странке не доноси добро станци, нити опозицији. Ако је то некога увриједило ја немам проблем да се извиним за то“, поручио је он.

Његово је увјерење, каже, да се кандидат опозиције треба свидјети народу а не опозицији.

„Ја сам по мјери народа али очигледно не по критеријуму неких који мисле да су они цијела опозиција“, навео је Станивуковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана