Станивуковић: Добио сам подршку за обнову мандата

ГС
Станивуковић: Добио сам подршку за обнову мандата

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић поручио је вечерас у објави на друштвеној мрежи "Х" како је добио подршку Градског одбора ПДП-а Бањалука да се кандидује за нови мандат.

- На вечерашњој сједници Предсједништва Градског одбора ПДП Бањалука добио сам једногласну подршку за обнову мандата на предстојећим Локалним изборима! У наредном периоду о истом питању изјасниће се свих 57 мјесних одбора ПДП Бања Лука, а увјерен сам у апсолутну подршку.
Такође, истовремено ће износити своје приједлоге за кандидате за побједничку одборничку листу! Сложни и никад снажнији идемо у нове побједе! - написао је Станивуковић.

Подсјећамо, током прошле седмице потпредсједник ПДП-а Милко Грмуша изнио је низ замјерки на рачун рада актуелног градоначелника и партијског колеге а и високи функционер ове странке Игор Црнадак у својим јавним наступима инсистирао је на томе да ће у Бањалуци кандидат бити неко иза кога ће стати све опозиционе странке. Имајући у виду да Станивуковић нема подршку Јелене Тривић и Небојше Вукановића, предсједника Народног фронта и Листе За правду и ред, јасно је да Црнадак сматра како шансу треба да добије неко други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана