Миличевић: Рад на успостављању платног промета након гашења рачуна странке

Танјуг
Миличевић: Рад на успостављању платног промета након гашења рачуна странке

ТЕСЛИЋ- Предсједник СДС-а Милан Миличевић рекао је данас да ова политичка странка наставља рад упркос гашењу банковног рачуна СДС-а усљед америчких санкција и навео да су у току активности на успостављању платног промета у законским оквирима.

"Рачун Српске демократске странке од јуче је и званично угашен, сада послујемо без текућег рачуна", рекао је Миличевић на конференцији за новинаре и истакао да ће сви запослени у секретаријату и широм Српске по општинским и градским организацијама примати плате и да су они брига СДС-а.

Он је навео да је гашење рачуна врло тежак тренутак за СДС, али да ће из свега овога СДС изаћи само јачи, додајући да ће то бити потврђено и на локалним изборима на које ће ова странка изаћи у најјачем саставу.

Миличевић је напоменуо да не постоји ниједан проблем у оквирима закона да СДС не учествује на изборима.

Он је подсјетио да је СДС од 2004. године на црној листи америчке Канцеларије за контролу стране имовине америчког Министарства финансија.

"Већ смо увелико у активностима да у законским оквирима буде успостављен платни промет када је ријеч о Српској демократској странци", рекао је Миличевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана