Мићић: Блаћење људи и институција штети СДС-у, који је у нестајању

ГС
Мићић: Блаћење људи и институција штети СДС-у, који је у нестајању

БИЈЕЉИНА - Предсједник Странке демократске Српске Семберија (СДСС) Мићо Мићић изјавио је данас да блаћење људи и институција од СДС-а највише штети тој странци, за коју је навео да је у нестајању.

"Мићић није напустио ни издао СДС, а поготово не свој народ, Мићић је искључен из ове странке зато што је имао другачију визију развоја Бијељине, зато што је интересе свог града и грађана ставио испред страначких, ускополитичких интереса у којима је данас заробљен СДС", одговорио је Мићић на наводе са јучерашње конференције за медије СДС-а Бијељина.

Он је оцијенио као жалосно да политику СДС-а у Бијељини промовише Небојша Вукановић, за којег Мићић каже да уопште није члан те странке, већ је све привилегије добио као приватни савјетник и посланик Младена Босића.

"СДСС се труди да не полемише, али се мора одговорити чињеницама на безобразлук какав је био јучерашњи наступ Вукановића, пун увреда и неистина", навели су из СДСС-а.

У саопштењу СДСС-а се истиче да Градска управа и градоначелник Бијељине Мићо Мићић нису повезани са сакупљањем средстава за куповину респиратора, те да су то радили привредници и други донатори у сарадњи са Црвеним крстом и Болницом у Бијељини, а и Градска управа је из својих средстава издвојила новац за куповину једног респиратора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана