Володин покушаји мијешања постају фактор ометања развоја државе

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

МОСКВА - Покушаји мијешања страних сила у изборе у Русији биће константни, јер се претварају у фактор ометања развоја Руске Федерације, изјавио је предсједавајући руској Државној думи Вјачеслав Володин.

Он је рекао да треба кренути од претпоставке да ће мијешање страних сила бити трајно. "Хајде да кренемо од претпоставке да ће мијешање бити трајно.

Уколико се будемо развијали, то ће бити пропратни фактор чији је циљ да се успори развој наше земље", истакао је Володин. Руски политичар подсјетио је да су чак и прије недавних избора у Думи постојали извјештаји о њиховом непризнавању, пренио је ТАСС.

Према његовим ријечима, виђени су двоструки аршини и Русија је осуђивана због приступа који су били неопходни и који су успостављени, као што је, на примјер, тродневно гласање.

С друге стране, у САД гласање поштом траје 45 дана и то нико не контролише, напоменуо је Володин. "Стога треба да учинимо све за изградњу односа на међународној сцени заснованих на међусобном поштовању, изостављању двоструких аршина и немијешања у питања суверених држава", додао је Володин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана