Volodin pokušaji miješanja postaju faktor ometanja razvoja države

Srna
Foto: ILUSTRACIJA

MOSKVA - Pokušaji miješanja stranih sila u izbore u Rusiji biće konstantni, jer se pretvaraju u faktor ometanja razvoja Ruske Federacije, izjavio je predsjedavajući ruskoj Državnoj dumi Vjačeslav Volodin.

On je rekao da treba krenuti od pretpostavke da će miješanje stranih sila biti trajno. "Hajde da krenemo od pretpostavke da će miješanje biti trajno.

Ukoliko se budemo razvijali, to će biti propratni faktor čiji je cilj da se uspori razvoj naše zemlje", istakao je Volodin. Ruski političar podsjetio je da su čak i prije nedavnih izbora u Dumi postojali izvještaji o njihovom nepriznavanju, prenio je TASS.

Prema njegovim riječima, viđeni su dvostruki aršini i Rusija je osuđivana zbog pristupa koji su bili neophodni i koji su uspostavljeni, kao što je, na primjer, trodnevno glasanje.

S druge strane, u SAD glasanje poštom traje 45 dana i to niko ne kontroliše, napomenuo je Volodin. "Stoga treba da učinimo sve za izgradnju odnosa na međunarodnoj sceni zasnovanih na međusobnom poštovanju, izostavljanju dvostrukih aršina i nemiješanja u pitanja suverenih država", dodao je Volodin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana