Трамп продаје “Нека Бог благослови Америку” Библију за 60 долара

Танјуг
Трамп продаје “Нека Бог благослови Америку” Библију за 60 долара

ЊУЈОРК- Бивши предсједник САД и републикански кандидат на предстојећим предсједничким изборима, Доналд Трамп, продаје верзију Бибилије “Нека Бог благослови Америку”, док се суочава с финансијском кризом.

Трамп је у уторак на својој платформи Truth Social позвао присталице да купе ову верзију Бибилије, будући да бивши предсједник на сваки митинг на бину излази уз пјесму "Нека Бог благослови Америку", кантри пјевача Лија Гринвуда, јавља АП.

-Срећна Света недјеља! Натјерајмо Америку да се поново моли. Док идемо ка Великом петку и Ускрсу, охрабрујем вас да набавите примјерак "Нека Бог благослови Америку - написао је Трамп, усмеравајући своје присталице на веб страницу на којој се књига продаје за 59,99 долара.

Како наводи АП, најава продаје долази усљед Трампове финансијске кризе док се бори против четири кривичне оптужнице заједно са низом грађанских оптужби.

Жалбени суд у Њујорку је у понедјељак пристао да одложи наплату више од 454 милиона долара које дугује бивши предсједник након пресуде о грађанској превари, ако уложи 175 милиона долара у року од 10 дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана