Tramp prodaje “Neka Bog blagoslovi Ameriku” Bibliju za 60 dolara

Tanjug
Tramp prodaje “Neka Bog blagoslovi Ameriku” Bibliju za 60 dolara

NjUJORK- Bivši predsjednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima, Donald Tramp, prodaje verziju Bibilije “Neka Bog blagoslovi Ameriku”, dok se suočava s finansijskom krizom.

Tramp je u utorak na svojoj platformi Truth Social pozvao pristalice da kupe ovu verziju Bibilije, budući da bivši predsjednik na svaki miting na binu izlazi uz pjesmu "Neka Bog blagoslovi Ameriku", kantri pjevača Lija Grinvuda, javlja AP.

-Srećna Sveta nedjelja! Natjerajmo Ameriku da se ponovo moli. Dok idemo ka Velikom petku i Uskrsu, ohrabrujem vas da nabavite primjerak "Neka Bog blagoslovi Ameriku - napisao je Tramp, usmeravajući svoje pristalice na veb stranicu na kojoj se knjiga prodaje za 59,99 dolara.

Kako navodi AP, najava prodaje dolazi usljed Trampove finansijske krize dok se bori protiv četiri krivične optužnice zajedno sa nizom građanskih optužbi.

Žalbeni sud u Njujorku je u ponedjeljak pristao da odloži naplatu više od 454 miliona dolara koje duguje bivši predsjednik nakon presude o građanskoj prevari, ako uloži 175 miliona dolara u roku od 10 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana