Трамп: Наводи о нуклеарном оружју су лаж

Агенције
Foto: Архива

ВАШИНГОТН- Бивши предсједник САД Доналд Трамп саопштио је данас да је "питање нуклеарног оружја лаж", реагујући на писање "Вашингтон поста" о томе да су агенти Федералног истражног бироа /ФБИ/ тражили документе о нуклеарним стварима када су претресли Трампов дом на Флориди.

Није јасно да ли су такви документи пронађени на Трамповом имању у Палм Бичу, пише лист. Ројтерс није могао да потврди извјештај из независних извора.

Трамп је објавио на својој друштвеној мрежи да је "питање нуклеарног оружја лаж" и изједначио то са контроверзама у вези са Русијом, истрагом коју је водио специјални савјетник Роберт Милер и своја два импичмента.

"Умијешани су исти одвратни људи", написао је Трамп.

Он није представио никакве доказе за тврдњу да су поменути наводи "лаж" нити за своју тврдњу да су докази можда подметнути.

"Зашто ФБИ не би дозволио да се инспекција имања Мар а Лаго обави у присуству нашег адвоката или других?", упитао је бивши предсједник.

Трампово имање претресено је у оквиру истраге о томе да ли је бивши предсједник премјестио документе из Бијеле куће када је у јануару 2021. године отишао са функције. У Министарству правде вјерују да је дио документације повјерљив

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана