Србин се посвађао у јавној кући у Цириху па пао кроз прозор и погинуо

Г.С.
Србин се посвађао у јавној кући у Цириху па пао кроз прозор и погинуо

Мушкарац који је у петак испао кроз прозор бордела у Цириху и погинуо је Србин (28), али његово име није објављено, преноси “Блик”.

Како је саопштила градска полиција у Цириху, за сада нема наговјештаја о умијешаности трећих лица и претпоставља се да је ијеч о несрећном случају.

Немили догађај десио се у петак у 10.45 у Херингштрасе 17, у градској четврти Нидердорф. Пролазници су испред зграде нашли тешко повријеђеног Србина, кога је хитна помоћ безуспјешно покушавала да реанимира.

Софија де Ангелис (19), која живи на другом спрату сусједне зграде, у стану до собе гдје се догодила несрећа, каже да је чула гласове.

“Још сам лежала у кревету кад сам чула гласове у комшилуку. Скоро да сам сигурна да су се мушкарац и жена свађали”, каже она.

Неколико секунди касније чула је дуг врисак и ударац. Када је касније изашла на улицу, полиција је већ била стигла.

“Тек тада сам схватила шта се десило”, каже она.

Сиријац Јавер (27) је видио како је Србин пао. Он је у том тренутку стајао на тротоару прекопута и телефонирао с пријатељем. Одједном је зачуо гласове и погледао увис.

“Неки човјек је послије свађе покушавао да изађе кроз прозор. Једна нога му је већ била напољу. Покушавао је да пређе на сусједну терасу, али се оклизнуо и пао унатрашке на главу”, каже Јавер, кога је зачудило што је мушкарац држао јастук у руци.

Сибан (21), фризер из комшилука, изјавио је за “Блик” да је “чуо буку” и изашао из радње да провјери шта се догађа.

“Човјек је лежао непомично на тротоару. Толико сам се шокирао, да нисам могао да се помјерим”, каже он.

“Имао је тамну косу, бркове и брадицу. Крварио је из носа, уста и ушију. Крв му се сливала низ образ... Никад га још нисам видио у овој улици”, додаје очевидац.

Сличан инцидент на истој адреси и у истој соби догодио се 2017. године, када је погинуо професионални бодибилдер Сандро Хофер (32). Његова жена је тада изјавила за “Блик” да је дошао у јавну кућу да набави дрогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана