Шокантан снимак Едија Раме: Италијанску премијерку ухватио с леђа и пољубио

GS
Foto: Arhiva

Албански премијер Еди Рама данима испуњава ступце локалних и страних медија након што је испливао снимак шокантан снимак на коме се види како љуби предсједницу италијанске владе Ђорђу Мелони.

Неприкладан гест албанског премијера на недавно завршеном самиту европских лидера у Молдавији дигао је велику прашину.

На снимку се види како албански премијер Еди Рама прилази Мелони са леђа након чега је хвата око врата и снажно љуби у образ. Збуњена Ђорђа Мелони испрва није схватила шта се дешава.

Опозиција је потез Едија Раме дочекала на нож и навела да се премијер понаша као холивудска звијезда на црвеном тепиху.

- Рама је пољубио Мелони, али није повећао пензију. Нисмо против да два премијера буду пријатељи, али шта је ту за народ. Шта су политичари? Холивудске звијезде би требало да се понашају тако. Не гласа се за политичаре зато што су популарни већ да раде. Овде су главна преокупација кликови. Власт се окупи и гледа ко има највише кликова - рекао је некадашњи предсједник Демократске странке Љуљзим Баша.

Рама је иначе током политичке каријере познат по неконвеционалном облачењу и шокантним потезима током званичних сусрета, преноси Курир.

Neměla bych náhodou pracovat pro bulvár?

Podařilo se mi zachytit, jak albánský premiér Edi Rama pomuckal italskou premiérku Giorgiu Meloni.#EPCMoldova pic.twitter.com/NuXbN8xU73

— Aneta Zachová (@AnetaZachova) June 1, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана