Šokantan snimak Edija Rame: Italijansku premijerku uhvatio s leđa i poljubio

GS
Foto: Arhiva

Albanski premijer Edi Rama danima ispunjava stupce lokalnih i stranih medija nakon što je isplivao snimak šokantan snimak na kome se vidi kako ljubi predsjednicu italijanske vlade Đorđu Meloni.

Neprikladan gest albanskog premijera na nedavno završenom samitu evropskih lidera u Moldaviji digao je veliku prašinu.

Na snimku se vidi kako albanski premijer Edi Rama prilazi Meloni sa leđa nakon čega je hvata oko vrata i snažno ljubi u obraz. Zbunjena Đorđa Meloni isprva nije shvatila šta se dešava.

Opozicija je potez Edija Rame dočekala na nož i navela da se premijer ponaša kao holivudska zvijezda na crvenom tepihu.

- Rama je poljubio Meloni, ali nije povećao penziju. Nismo protiv da dva premijera budu prijatelji, ali šta je tu za narod. Šta su političari? Holivudske zvijezde bi trebalo da se ponašaju tako. Ne glasa se za političare zato što su popularni već da rade. Ovde su glavna preokupacija klikovi. Vlast se okupi i gleda ko ima najviše klikova - rekao je nekadašnji predsjednik Demokratske stranke Ljuljzim Baša.

Rama je inače tokom političke karijere poznat po nekonvecionalnom oblačenju i šokantnim potezima tokom zvaničnih susreta, prenosi Kurir.

Neměla bych náhodou pracovat pro bulvár?

Podařilo se mi zachytit, jak albánský premiér Edi Rama pomuckal italskou premiérku Giorgiu Meloni.#EPCMoldova pic.twitter.com/NuXbN8xU73

— Aneta Zachová (@AnetaZachova) June 1, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana