Расписана потрага за младићем који је у Бечу избо Српкињу и Сиријку

blic.rs
Расписана потрага за младићем који је у Бечу избо Српкињу и Сиријку

Аустријска полиција објавила је фотографију мушкарца који је прошле недјеље насред улице у Бечу напао двије жене, Српкињу (40) и трудну Сиријку (21), пише “Кроне”.

Према информацијама, напади су се догодили 16. јула. Прво је око 19.15 часова разбијеном флашом убо Српкињу у врат, усљед чега је жена задобила тешке повреде, а потом, само неколико минута касније напао је Сиријку коју је истим предметом убо у предјелу груди.

Трудница се срушила, обливена крвљу. Срећом и она је преживјела напад, у међувремену је пуштена на кућно лијечење, а дијете није претрпјело повреде.

Након језивих напада, мушкарац је побјегао и од тада му се губи сваки траг. Полиција у почетку није жељела да дијели информације да не би угрозила истрагу, међутим сада је објављена фотографија набављена захваљујући надзорним камерама, а дат је и опис нападача.

У питању је мушкарац, стар око 25 година, који је висок 175 центиметара и има кратко ошишану црну косу. Када је насрнуо на несрећне жене на себи је имао црвено-бијелу мајицу, пише “Кроне”.

Полиција је апеловала грађанима за помоћ, па поручила да сви који препознају нападача или имају неке информације о њему треба да се јаве на број криминалистичке полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана