Путин: Нема потребе за додатним регрутовањем војника

Агенције
Foto: Агенције

МОСКВА- Руски предсједник Владимир Путин рекао је да није потребно додатно регрутовање војника у склопу дјелимичне мобилизације, преноси РИА Новости

Током састанка председника Русије и мајки војника који учествују у специјалној војној операцији у Украјини, а на констатацију једне жене из Краснодара да има четири сина, те да два сина и њен супруг учествују у специјалној војној операцији као добровољци, Путин је појаснио ситуацију.

"Нема потребе, нема потребе, доста нам је", одговорио је Путин и додао да би требало да јој се врати и један од његових синова.

"Они су се већ борили на фронту", рекао је Путин.


"Желим да знате, лично, као лидер ове земље, дијелимо овај бол. Предложио сам овај састанак, јер сам желио да чујем ваше мишљење и сугестије. Потрудићу се да све о чему смо причали, да буде остварено", казао је Путин, а преносе руски медији.

Он је, такође, открио да постоји много дезинформација када је ријеч о јавности.

"Јасно је да је живот много сложенији него што то изгледа на ТВ-у и интернету. Никоме се не може вјеровати, узимајући у обзир модерне технологије. Ово је постало важно и ефективно - информација је постала оружје", казао је он послије састанка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана