Putin: Nema potrebe za dodatnim regrutovanjem vojnika

Agencije
Foto: Agencije

MOSKVA- Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da nije potrebno dodatno regrutovanje vojnika u sklopu djelimične mobilizacije, prenosi RIA Novosti

Tokom sastanka predsednika Rusije i majki vojnika koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, a na konstataciju jedne žene iz Krasnodara da ima četiri sina, te da dva sina i njen suprug učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji kao dobrovoljci, Putin je pojasnio situaciju.

"Nema potrebe, nema potrebe, dosta nam je", odgovorio je Putin i dodao da bi trebalo da joj se vrati i jedan od njegovih sinova.

"Oni su se već borili na frontu", rekao je Putin.


"Želim da znate, lično, kao lider ove zemlje, dijelimo ovaj bol. Predložio sam ovaj sastanak, jer sam želio da čujem vaše mišljenje i sugestije. Potrudiću se da sve o čemu smo pričali, da bude ostvareno", kazao je Putin, a prenose ruski mediji.

On je, takođe, otkrio da postoji mnogo dezinformacija kada je riječ o javnosti.

"Jasno je da je život mnogo složeniji nego što to izgleda na TV-u i internetu. Nikome se ne može vjerovati, uzimajući u obzir moderne tehnologije. Ovo je postalo važno i efektivno - informacija je postala oružje", kazao je on poslije sastanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana