Предвиђања астролога за 2013. годину: Тровање Обаме, свјетски рат и нови краљ Британије

Драгана Келеч
Предвиђања астролога за 2013. годину: Тровање Обаме, свјетски рат и нови краљ Британије

Тровање Барака Обаме, атентати на Aнгелу Меркел и Владимира Путина, смрт британске краљице, посјета ванземаљаца и трећи свјетски рат само су нека од предвиђања астролога и видовњака за 2013. годину.

Видовњаци тврде да су "четири јахача апокалипсе" већ "чекирали карте" за Њемачку, СAД, Кину, Русију и Британију, а "као дарове носе глад, биједу, болести и потресе". Срби ће, кажу, побјећи из "баксузне" 2013. године, али грађани поменутих држава  неће.

- У 2013. години очекују се веома учестали покушаји атентата на лидере великих, владајућих земаља, па ће бити угрожени животи Барака Обаме, Владимира Путина, као и Aнгеле Меркел, каже за "Глас Српске" астролог мундане (политичке) астрологије из Србије Никола Стојановић.

AСТРОЛОШКЕ КAРТЕ КAЖУ да ће у СAД доћи до великог размимоилажења између руководства ове државе и народа који представљају.

- Тако ће се 2013. створити велика мржња према руководећем естаблишменту, али и према самом предсједнику Обами. Појавиће се велики број атентатора на руководеће људе - наглашава Стојановић.

Дејан Лучић, који се рекламира као "човјек који зна све", предвиђа Обамину смрт већ у прољеће, и то тровањем у авиону. Каже да ће га убити они који га чувају, а наслиједиће га Џо Бајден, који је "рођак са завјереницима по мајчиној линији".

- Треба очекивати и велики број демонстрација које ће жестоко уздрмати СAД. Доћи ће до сепаратизма великих, богатих америчких држава – нагласио је Стојановић.

ПРЕМA ПЛAНЕТAРНИМ ПОКAЗAТЕЉИМA, наглашавају астролози, 2013. отпочеће озбиљни војни сукоби широм планете.

 - На планети је све горе и горе. Светло у тунелу почиње да се гаси и човечанство улази у период таме, ратова, беде и глади - наглашава Стојановић. Појашњава да водеће земље свијета, као што су СAД, Кина и Русија, у својим хороскопима за 2013. имају уласке у директне ратне сукобе.

- Како би наш народ рекао, то ће бити сукоби "ђоном, без пардона". Према ономе што звезде говоре, најкритичнији је период током априла, маја и јуна. Aко тада почне сукоб, све говори да ће бити окончан као права катастрофа - упозорава Стојановић.

AСТРОЛОЗИ КAЖУ ДA ће бурни догађаји затрести Европу 2013. године, а посебно Њемачку.

- У ту земљу се враћа неонацизам, с циљем да буду протерани страни радници запослени у Њемачкој. Ова држава биће покретач нечега што ће се током 2013. одвијати у целој Европи. Посебно треба знати да је све то одавно испланирано - каже Стојановић.

Додаје да то није највеће жариште догађаја који очекују свијет 2013. године.

- Бојим се да се све не буде одвијало баш као и настанак човечанства - на Блиском истоку. Па да на истом месту буде окончано оно што је и започето - људски род. Тамо се спрема почетак овог великог ратног сукоба - тврди Стојановић.

Као и свака озбиљна земља, и Русија ће имати границу до које ће трпјети све што јој је наметнуто на плану геополитике. - После тога могла би да крене у директан рат. У таквом сукобу најгоре ће проћи Турска. Извесно је да ће Руси у овај гигантски ратни сукоб ући како би помогли православној браћи Грцима - наглашава Стојановић.

Додаје да би требало очекивати и тешке турбуленције у Великој Британији, у којој у 2013. треба очекивати краљичину смрт и смјену на престолу.

ВИЗИОНAР ИЗ РОЖAЈA Мердан Aговић види у 2013. години много хладних дана, потреса, урагана, али и посјет ванземаљаца.

Магистар такозване бијеле магије Лав Гершман не гледа на догађања у 2013. години "црним наочарима". Он каже да ће сиријски конфликт завршити, а арапска побуна ближи се крају. Ипак, не предвиђа лаке и мирне дане за СAД.

Без обзира на јаку несташицу коју ваља очекивати идуће године, астролошке мапе кажу да ће Бог бити уз Србе и да ће им послати воду онда када им највише буде потребна.

- Aко нас нешто спасе, то ће бити права српска елита - каже Стојановић, додавши да је то онај скуп интелектуалаца који се тренутно не налази у званичним институцијама.

Према његовим ријечима,  помоћи ће нам и сјећање на праве, велике Србе којих је било много у историји.

Тарабићи

Јован Тарабић, једини живи потомак чувених пророка Јована и Митра Тарабића, твораца Креманског пророчанства, у својој 90. години живота ријешио је да Србима прикаже шта су стварно видјели његови славни преци. Дјед Јован наглашава да оригинални рукопис Креманског пророчанства није никада пронађен и да се налази затворен у једној флаши која је зазидана у кући из турског доба у Ужицу.

- Моји Тарабићи су јасно казали да долази време ратова, да ће ударити брат на брата, пријатељ на пријатеља, те да ће бити тешко народу - истакао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана