Мушкарац из Србије убијен у Швајцарској: Радио као молер, изболи га насмрт

blic.rs
Мушкарац из Србије убијен у Швајцарској: Радио као молер, изболи га насмрт

Килванген - Српски држављанин Садик Р. (57), који је у Швајцарској био дуже вријеме запослен као молер, избоден је недалеко од стана у ком је живио у граду Килвангену, а убрзо након напада непознатих особа преминуо је од посљедица убадања.

Смртоносни напад ножем догодио се, према првим резултатима из истраге и ономе што су рођаци испричали, након што се Садик вратио са црногорског фестивала који се одржавао поводом дана Црне Горе у Швајцарској, на ком је волонтирао.

Паркирао је свој службени аутомобил иза зграде а онда га је један или више непознатих нападача напало и ножем му нанијело смртоносне убоде и огреботине.

Полиција је Садика пронашла у свом стану, а одмах је стигла и хитна помоћ, која га је одвела у болницу. Међутим, за Садика је већ било касно и он је преминуо усљед стравичних повреда.

Његова смрт затекла је рођаке и комшије које су дужи низ година познавали Садика.

"Сазнао сам од Садиковог рођака да је убијен. Познајем га више од 20 година и шокиран сам. Био је добра и веома љубазна особа, велики радник", испричао је комшија Алфред Г. новинарима Блика.

Истрага у овом случају је и даље у току, а тамошња полиција, према писању Блика, претражила је цијело подручје око Садиковог стана. У досадашњем раду полиције није откривено ко стоји иза овог напада, нити који би мотив могао бити.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана