Медведев: Око за око - зуб за зуб

Срна
Медведев: Око за око - зуб за зуб

БИЈЕЉИНА- Дмитриј Медведев, замјеник предсједника Савјета безбједности Руске Федерације, позива руски бизнис, институције и грађане да свуда наносе максимално могућу штету САД, као одговор на америчке санкције.

САД су увеле санкције против Московске берзе, Националног клириншког центра и Националног депозита за поравнање.

"Морамо се свакодневно трудити да нанесемо максималну штету САД у свему у чему може бити нанесена. Не само њиховим економијама, њиховим институцијама и њиховим владарима, него њиховој вјери у будућност.

Морамо наставити са тражењем слабости у њиховим економијма, са паралисањем рада њихових компанија и владиних агенција, са ударом на њихове најважније технологије и немилосрдним уништавањем њихове енергетике, индустрије, транспорта, банкарства и сфере социјалних услуга" - наводи Медведев.

Он је предложио јавно пет мјера као рецепт за наношење штете САД и Западу: трансфер у треће земље свих могућих врста руског наоружања, осим нуклеарног /засад/; дезорганизовање локалне власти ради изазивања анархије и криминала у великим градовима западних земаља, те рат у свемиру кога се Запад плаши.

Медведев је предложио и и Организовање /на Западу/ социјалне експлозије, са најзлослутнијим ноћним кошмарима као и пуштање у оптицај лажних вијести које ће животе на Западу претворити у потпуну и луду ноћну мору у којој ће бити немогуће разликовати фикцију од стварности.

"Према њима се односимо као према непријатељу, нека им све буде што је могуће болније" - поручује Медведев путем друштвених мрежа.

Он сматра да се Русија у односима са Западом треба руководити принципом "око за око, зуб за зуб". 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана