Језиво: Десет малољетника силовало дјевојчицу

ГС
Језиво: Десет малољетника силовало дјевојчицу

КАБУТЕРБУС - Једну тинејџерку је њен дечко одвео у шуму да би је сексуално злостављали његови пријатељи у Белгији који су снимили напад својим телефонима и подијелили слике на друштвеним мрежама, према извјештајима, у случају који је шокирао земљу.

У периоду од 2. до 6. априла током ускршњих празника 14-годишњу дјевојчицу злостављало је у три наврата десет малољетника, кажу тужиоци.

Главни осумњичени - дјевојчин 14-годишњи дечко - наводно је одвео дјевојчицу са собом у шумовито подручје Кабутербос у Западној Фландрији.

Мјесто је популарно међу брдским бициклистима и налази се у близини аутопута.

Док су били тамо њен дечко ју је напао прије него што је наводно дозволио неколицини других дјечака да је такође сексуално нападну, пише "Дејли мејл", а преноси Блиц.

Снимали злочин мобилним телефоном

Извјештаји кажу да је група снимила напад на својим паметним телефонима и поставила клипове на друштвене мреже.

Тужиоци су ухапсили десет осумњичених узраста између 11 и 16 година - за које су локални медији рекли да су дјечаци "имигрантског поријекла" - и одвели их на испитивање.

Од тада се појавило више детаља о осумњиченима.

Позивајући се на „добро постављене изворе“, белгијски медиј Ниеувсблад описао је дечка као „љубавника“ који је намјерно дозволио пријатељима да злостављају његову младу партнерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана