Jezivo: Deset maloljetnika silovalo djevojčicu

GS
Jezivo: Deset maloljetnika silovalo djevojčicu

KABUTERBUS - Jednu tinejdžerku je njen dečko odveo u šumu da bi je seksualno zlostavljali njegovi prijatelji u Belgiji koji su snimili napad svojim telefonima i podijelili slike na društvenim mrežama, prema izvještajima, u slučaju koji je šokirao zemlju.

U periodu od 2. do 6. aprila tokom uskršnjih praznika 14-godišnju djevojčicu zlostavljalo je u tri navrata deset maloljetnika, kažu tužioci.

Glavni osumnjičeni - djevojčin 14-godišnji dečko - navodno je odveo djevojčicu sa sobom u šumovito područje Kabuterbos u Zapadnoj Flandriji.

Mjesto je popularno među brdskim biciklistima i nalazi se u blizini autoputa.

Dok su bili tamo njen dečko ju je napao prije nego što je navodno dozvolio nekolicini drugih dječaka da je takođe seksualno napadnu, piše "Dejli mejl", a prenosi Blic.

Snimali zločin mobilnim telefonom

Izvještaji kažu da je grupa snimila napad na svojim pametnim telefonima i postavila klipove na društvene mreže.

Tužioci su uhapsili deset osumnjičenih uzrasta između 11 i 16 godina - za koje su lokalni mediji rekli da su dječaci "imigrantskog porijekla" - i odveli ih na ispitivanje.

Od tada se pojavilo više detalja o osumnjičenima.

Pozivajući se na „dobro postavljene izvore“, belgijski medij Nieuvsblad opisao je dečka kao „ljubavnika“ koji je namjerno dozvolio prijateljima da zlostavljaju njegovu mladu partnerku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana