Јереван: Војска Азербејџана гађала дио јерменске територије

Срна
Јереван: Војска Азербејџана гађала дио јерменске територије

ЈЕРЕВАН - Оружане снаге Азербејџана гађале су војну јединицу у јерменском граду Варденис, изјавила је портпаролка јерменског Министарства одбране Шушан Степањан и најавила "оштар одговор".

"Оружане снаге Азербејџана пуцале су на војну јединицу у Варденису, а такође примјениле авијацију против ових положаја", написала је Степањанова на Фејсбуку.

Она је навела да су тој операцији претходиле, како је навела, "дезинформације азербејџанског Министарства одбране да су, наводно, Оружане снаге Јерменије из рејона Варденис гранатирале рејон Дашкасан у Азербејџану".

"Очекујте оштар одговор", истакла је Степањанова, преноси Спутњик. Портпарол Министарства одбране Јерменије Арцрун Ованисјан изјавио је да Оружане снаге Азербејџана током напада на јерменски Варденис нису гађале само војне јединице, него и цивиле.

"Азербејџанске беспилотне летјелице и авијација гађале су цивилно становништво у Варденису, објавили смо видео запаљеног аутобуса. Такође су гађали одбрамбене положаје. Срећом, нема жртава", рекао је Ованисјан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана