Доживотна робија за Сашу и Мају који су убили тргогодишњу кћерку

ГС
Доживотна робија за Сашу и Мају који су убили тргогодишњу кћерку

Саша и Маја који су данима кћерку Леу (3) држали у подруму зграде у Њемачкој, осуђени су на доживотну казну затвора због њене смрти уз могућност условног отпуста након 25 година.

Судија је током изрицања пресуде рекао да су сви увјерени да су родитељи наудили кћерки из ниских побуда.

“Ради се о јако тешком дјелу, зато је суд разматрао најтежу казну”, рекао је судија.

Њих двоје су прошле године закључали кћерку Леу у подрум на шест дана. Они су је такође везивали селотеп траком за столицу.

Саша и Маја су дјевојчици љепљивом траком неколико пута везивали нос и уста, због чега је она у више наврата имала нападе гушења.

“Родитељи су мрзили своју кћерку и према њој су се понашали нехумано. дјевојчица је умрла у агонији и све вријеме је била изложена великом страху”, рекао је тужилац.

Како јавља Телеграф, током изрицања пресуде судија је прочитао и поруке које су Саша и Маја размјењивали.

“Глупо копиле нам одузима вријеме. Љута сам на њу, све нам је упропастила, не могу више да је поднесем”, гласила је једна од порука.

Након што се дјевојчица угушила у сопственој повраћки, њен отац је дијете бацио у ријеку, а затим је позвао полицију и пријавио дргу верзију „несреће“.

Тада је тврдио да се ради о несрећном случају и да је дјевојчица упала у ријеку, а спасиоци су послије неколико дана пронашли тијело дјетета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана