Довукао тијело ујака у пошту и тврди: Нисам знао да је мртав

Танјуг
Foto: Илустрација

ДАБЛИН - Мушкарац који је довукао тијело мртвог ујака у пошту како би узео пензију тврди да "није знао да је овај умро" у том тренутку.

У питању је Деклан Хони (40), који каже да није желио да опљачка покојног ујака Падара Дојла (66), након што су га он и његов пријатељ вукли пет минута од његове куће до поште у Хорсису, у Ирској, да узму пензију, пренио је Мирор.

Деклан је за ирски Мирор изјавио како је он сада "главна прича у граду" и да је означен као "убица" у заједници откако је сензационална прича доспјела у јавност.

Он, међутим, каже да "није идиот" и да вјерује да га оптужују да је довукао тијело ујака у пошту како би му узео пензију, јер је претходно крао од ујне.

"Зашто бих желио да опљачкам ујака. Имам 40 година, нисам дијете, нисам клинац. Нисам идиот да се шетам градом са тијелом мртвог човека и да му узимам новац. Да ли сам лудак. Нисам", казао је Деклан.

Признаје да је некада имао проблема с дрогом и да је био дви године у затвору, каже и да га сада оптужују да је намјерно донио леш ујака у пошту да би узео паре, те да је све то због његове прошлости.

"Зато то говоре о мени, зато све то испливава сада, јер сам радио неке ствари раније. Истина је, банковну картицу сам узео када је дошла до ујниног стана. Успио сам да сазнам пин и извео сам превару. Зато ми се сада све ово дешава", додао је Деклан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана