Dovukao tijelo ujaka u poštu i tvrdi: Nisam znao da je mrtav

Tanjug
Foto: Ilustracija

DABLIN - Muškarac koji je dovukao tijelo mrtvog ujaka u poštu kako bi uzeo penziju tvrdi da "nije znao da je ovaj umro" u tom trenutku.

U pitanju je Deklan Honi (40), koji kaže da nije želio da opljačka pokojnog ujaka Padara Dojla (66), nakon što su ga on i njegov prijatelj vukli pet minuta od njegove kuće do pošte u Horsisu, u Irskoj, da uzmu penziju, prenio je Miror.

Deklan je za irski Miror izjavio kako je on sada "glavna priča u gradu" i da je označen kao "ubica" u zajednici otkako je senzacionalna priča dospjela u javnost.

On, međutim, kaže da "nije idiot" i da vjeruje da ga optužuju da je dovukao tijelo ujaka u poštu kako bi mu uzeo penziju, jer je prethodno krao od ujne.

"Zašto bih želio da opljačkam ujaka. Imam 40 godina, nisam dijete, nisam klinac. Nisam idiot da se šetam gradom sa tijelom mrtvog čoveka i da mu uzimam novac. Da li sam ludak. Nisam", kazao je Deklan.

Priznaje da je nekada imao problema s drogom i da je bio dvi godine u zatvoru, kaže i da ga sada optužuju da je namjerno donio leš ujaka u poštu da bi uzeo pare, te da je sve to zbog njegove prošlosti.

"Zato to govore o meni, zato sve to isplivava sada, jer sam radio neke stvari ranije. Istina je, bankovnu karticu sam uzeo kada je došla do ujninog stana. Uspio sam da saznam pin i izveo sam prevaru. Zato mi se sada sve ovo dešava", dodao je Deklan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana