Бизарне приче у 2018: Убила мужа и послужила га као храну радницима

Агенције
Бизарне приче у 2018: Убила мужа и послужила га као храну радницима

Иако се 2018. ближи крају, дуго је нећемо заборавити јер су се ове године издешавале врло необичне приче.

 Неке од њих су јавност оставиле у шоку као што је, на примјер, жена која је убила момка, а остацима његовог тијела нахранила пакистанске раднике, или, пак, небодер у Кини који изгледа попут мушких гениталија.

Индијан Експрес направио је попис најбизарнијих прича које су обележиле ову годину. Жена убила момка па потом од њега направила рижото Када је пакистанским радницима који су радили у Уједињеним Арапским Емиратима била понуђена мацхабоса (традиционално јело с рижом и месом) нису могли ни да слуте да је јединствени састојак овог јела људско месо. Наиме 30-годишња жена касније је признала како је заправо заклала свог дечка, исјецкала његове остатке и дала их као оброк грађевинским радницима. Кинески небодер који личи на мушке гениталије Медијски центар који се налази у југоисточној Кини данима је исмијаван на друштвеним мрежама јер је јавност подсјећао на мушке гениталије. За изградњу ове зграде биле су потребне двије године, међутим, осуде јавности појавиле су се одмах након завршетка радова.

Пиво од вагиналних бактерија Пољска компанија произвела је ново пиће. Ово пиво направљено је од вагналних бактерија згодних Чешких модела. Пројекат је започет 2016. године, а пиво се на полицама трговина појавило тек у 2018. години. Супруг тражио развод због недостатка секса на меденом мјесецу Иако се вјерује да су управо први мјесеци брака они најтежи, има оних који су били толико нестрпљиви да су развод брака затражили одмах након меденог мјесеца. Мушкарац из Уједињених Арапских Емирата прекинуо је медени мјесец и вратио се кући како би затражио развод због недостатка секса. Вјенчање жаба О вјенчању двије жабе у Индији писали су многи медији. Наиме према вјеровању вјенчање две жабе задовољава богове кише, те ће због овог чина послати више падавина. Живи леш Кинескиња Чен без претходне консултације с љекаром послала је тијело свог мужа, који је боловао од рака желуца, у мртвачницу. Тек након што је патолог почео да ради на припреми тела за погреб, човјек по имену Хунг почео је да мрда устима и прстима. Кинески кондоми премали за мушкарце из Зимбабвеа Кинеска роба узима примат на тржиштима широм свијета. Међутим, управо због те масовне производње у јавности се створило неповјерење када је у питању њихов квалитет. Ипак, није квалитет једино што брине мушкарце Зимбабвеа. Наиме, њима су кондоми које производе Кинези једноставно премали и траже да их повећају.

Након 40 дана развели се због шаварме

Једна Арапкиња одлучила је да се разведе од свог мужа након што је он одбио да јој купи тијесто за шаварму и то само након 40 дана брака. Напили се на меденом мјесецу и купили хотел Један новопечени пар толико се напио на меденом мјесецу, да су купили хотел на Шри Ланки у којем су боравили. Доктори извадили упаљач у човјековом тијелу након 20 година Најчуднија ствар која се догодила ове године на пољу медицине јесте када су доктори након двадесет година из стомака мушкарца извукли упаљач. Након што су га извукли, рекли су како је права срећа што упаљач није допутовао до његових цријева јер би га то убило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана