Завршен састанак Вучића и Шапића, уједињење до краја маја

Тањуг
Завршен састанак Вучића и Шапића, уједињење до краја маја

БЕОГРАД - Састанак делегација Српске напредне странке (СНС) и СПАС-а завршен је данас око 18 часова, а предсједник СНС Александар Вучић кратко је новинарима рекао да су разговорали о много чему, док је лидер СПАС-а Александар Шапић најавио уједињење те двије странке до краја маја.

Шапић је новинарима рекао да је утисак након састанка добар, да је било све како је очекивао и да су двије делегације разговарале о техничким стварима и тачкама око којих ће се ујединити.

На питање да ли је СПАС једногласно донио одлуку на органима странке о уједињењу, Шапић је казао да ће се Главни одбор тек одржати, али је напоменуо да су сви у Предсједништву странке обавештени, као и локални одбори у Србији, те да је реакција боља него што је очекивао.

Упитан када ће бити одржан сљедећи састанк, Шапић је одговорио да ће двије странке бити у дневној комуникацији.

На питање новинара да ли је добио похвале за синоћни наступ у једној телевизијској емисији, Шапић је рекао да јесте.

Састанак делегација у седишту СНС завршен је око 18 часова, а сједиште те странке убрзо послије Шапића напустио и Вучић који је на питање о чему су разговарали кратко прокоментарисао ''о много чему''.

У делегацији СНС су, осим Вучића, били партијски функционери Синиша Мали, Милош Вучевић, Дарко Глишић и Дејан Ђурђевић, а Шапић је дошао са члановима Предсједништва СПАС-а Маријом Лековић и Радованом Тврдишићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана