Вучић: Поносан сам што Србију, иако су покушали, нису успјели да сломе

Танјуг
Вучић: Поносан сам што Србију, иако су покушали, нису успјели да сломе

ВАЉЕВО - Предсједник Србије и члан Предсједништва Српске напредне странке Александар Вучић поручио је данас да је поносан због тога што Србију, иако су покушали, нису успели да сломе. Вучић је то рекао на предизборном скупу коалиције окупљене око СНС у Ваљеву гдје је говорио о плановима, програмима, али и о ономе што је до сада урађено.

Вучић је захвалио окупљенима у Ваљеву на величанственом дочеку, додајући да је још под утиском двомјесечне борбе поводом Савета Европе као и око резолуције у Њујорку и да још не може ни да се привикне на све оно што се у земљи догађа.

-Ваљда нисам ни довољно концентрисан на све то, јер сам толико био посвећен томе да нисам чак ни пратио догађаје у отаџбини, већ само онолико колико је то било неопходно, буквално за обављање дужности председника. Али сам имао сву вашу снагу, сву снагу целе наше Србије, да браним народ храбрих, да браним народ поноситих и зато се данас сваки Србин и грађани Србије осећа достојанствено и поносито, не зато што сам радио нешто више од очекиваног, већ зато што је цела Србија стајала уз мене и желела да покажемо свету да смо само обичан народ који жели да живи у слободи -поручио је Вучић.

Он је оцијенио да је „по нападима који долазе из региона јасно да смо макар нешто успели“.

-Поносан сам на снагу Србије, поносан сам на достојанство Србије, поносан сам на то што Србију, иако су покушали, нису успели да сломе -рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана