Vučić: Ponosan sam što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspjeli da slome

Tanjug
Vučić: Ponosan sam što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspjeli da slome

VALjEVO - Predsjednik Srbije i član Predsjedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan zbog toga što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da slome. Vučić je to rekao na predizbornom skupu koalicije okupljene oko SNS u Valjevu gdje je govorio o planovima, programima, ali i o onome što je do sada urađeno.

Vučić je zahvalio okupljenima u Valjevu na veličanstvenom dočeku, dodajući da je još pod utiskom dvomjesečne borbe povodom Saveta Evrope kao i oko rezolucije u Njujorku i da još ne može ni da se privikne na sve ono što se u zemlji događa.

-Valjda nisam ni dovoljno koncentrisan na sve to, jer sam toliko bio posvećen tome da nisam čak ni pratio događaje u otadžbini, već samo onoliko koliko je to bilo neophodno, bukvalno za obavljanje dužnosti predsednika. Ali sam imao svu vašu snagu, svu snagu cele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponositih i zato se danas svaki Srbin i građani Srbije oseća dostojanstveno i ponosito, ne zato što sam radio nešto više od očekivanog, već zato što je cela Srbija stajala uz mene i želela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi -poručio je Vučić.

On je ocijenio da je „po napadima koji dolaze iz regiona jasno da smo makar nešto uspeli“.

-Ponosan sam na snagu Srbije, ponosan sam na dostojanstvo Srbije, ponosan sam na to što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da slome -rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana