Вучић Депу: Хвала на свему што чиниш за промоцију Србије

Тањуг
Вучић Депу: Хвала на свему што чиниш за промоцију Србије

БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Предсједништву са холивудским глумцем, музичарем и филмским продуцентом Џонијем Депом, којем је захвалио на свему што чини за промоцију Србије.

"Хвала драги Џони на свему што чиниш за промоцију Србије", написао је Вучић на свом налогу на Инстаграму "buducnostsrbijeav", на којем је објавио и фотографије с холивудским глумцем.

Претходно је Вучић објавио снимак сусрета са Депом, који је раније данас допутовао у Београд поводом промоције првог анимираног серијала "Пафини", произведеног у Србији.

"Добродошли у Србију", написао је Вучић испод снимка.

На снимку се чује да су Вучић и Деп разговарали о снимању филма.

"Снимање у Србији било је прелијепо. Због својих улога стално се трансформишем и мјењам свој лик", рекао је глумац.

Вучић спремио орден за Џонија Депа

Предсједник Србије одликоваће познатог америчког глумца Џонија Депа на Дан државности Србије, 15. фебруара наредне године, саопштено је након данашњег састанка Вучића и холивудске звијезде у Београду.

Деп ће на Сретење бити одликован у знак захвалности за поштовање које указује Србији, али и због бројних пројеката у Србији који запошљавају велики број младих људи, саопштено је из прес-службе предсједника.

Деп је захвалио Вучићу и истакао да је почаствован одлуком да буде награђен орденом за заслуге.

"Биће ми велика част да дођем у Србију 15. фебруара и присуствујем свечаној церемонији. Наставићу да радим на промоцији ваше дивне земље", поручио је Деп.

Вучић добио поклон од Депа: Почаствован његовим доласком

Вучић је објавио је данас да је почаствован доласком у Србију холивудског глумца Џонија Депа, од којег је добио на поклон фигуру птице у одјелу пирата, што је асоцијација на његову улогу Џека Спероа у филму "Пирати с Кариба".

"Почаствован доласком Џонија Депа у нашу земљу, посебно сам му захвалан на дивном поклону, Silent Sparrow, који сам добио", навео је Вучцић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".

Председник Србије се нашалио да је његов главни утисак то што, како је навео, никада у последњих десет година није видео "такву марљивост и посвећеност свих дама" у његовом кабинету, и направио алузију да су се дотерале "Као никада до сада, а ја сам сигуран да је то само због мене, а никако због Џонија Депа".

Вучић је уз то објавио и фотографију са Депом, на којој се види и поклон који му је уручен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана