Vučić Depu: Hvala na svemu što činiš za promociju Srbije

Tanjug
Vučić Depu: Hvala na svemu što činiš za promociju Srbije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsjedništvu sa holivudskim glumcem, muzičarem i filmskim producentom Džonijem Depom, kojem je zahvalio na svemu što čini za promociju Srbije.

"Hvala dragi Džoni na svemu što činiš za promociju Srbije", napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu "buducnostsrbijeav", na kojem je objavio i fotografije s holivudskim glumcem.

Prethodno je Vučić objavio snimak susreta sa Depom, koji je ranije danas doputovao u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala "Pafini", proizvedenog u Srbiji.

"Dobrodošli u Srbiju", napisao je Vučić ispod snimka.

Na snimku se čuje da su Vučić i Dep razgovarali o snimanju filma.

"Snimanje u Srbiji bilo je prelijepo. Zbog svojih uloga stalno se transformišem i mjenjam svoj lik", rekao je glumac.

Vučić spremio orden za Džonija Depa

Predsjednik Srbije odlikovaće poznatog američkog glumca Džonija Depa na Dan državnosti Srbije, 15. februara naredne godine, saopšteno je nakon današnjeg sastanka Vučića i holivudske zvijezde u Beogradu.

Dep će na Sretenje biti odlikovan u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, ali i zbog brojnih projekata u Srbiji koji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi, saopšteno je iz pres-službe predsjednika.

Dep je zahvalio Vučiću i istakao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge.

"Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje", poručio je Dep.

Vučić dobio poklon od Depa: Počastvovan njegovim dolaskom

Vučić je objavio je danas da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca Džonija Depa, od kojeg je dobio na poklon figuru ptice u odjelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu "Pirati s Kariba".

"Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio", naveo je Vučcić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Predsednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u poslednjih deset godina nije video "takvu marljivost i posvećenost svih dama" u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se doterale "Kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Džonija Depa".

Vučić je uz to objavio i fotografiju sa Depom, na kojoj se vidi i poklon koji mu je uručen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana